automotor.ro


Prima pagină

Cont nou
Adăugare ofertă

Ştiri auto

Termeni şi condiţii

ContactOferte pe mărci
Audi (8)
BMW (12)
Chevrolet (3)
Chrysler (3)
Citroën (14)
Dacia (27)
Daewoo (19)
Daf (1)
Fiat (3)
Ford (14)
Honda (2)
Hummer (2)
Hyundai (3)
Infiniti (1)
Iveco (3)
Jeep (2)
Kia (3)
Lada (1)
Mazda (3)
Mercedes (11)
Mitsubishi (1)
Nissan (3)
Opel (43)
Peugeot (10)
Renault (9)
Rover (1)
Seat (4)
Skoda (5)
Smart (1)
Suzuki (1)
Toyota (3)
Volkswagen (33)
Volvo (2)


termeni şi condiţii de utilizare a sitului automotor.ro

Dacă te înregistrezi şi eşti de acord cu termenii şi condiţiile de faţă, trebuie să le respecţi pe toată perioada utilizării ca membru. Dacă nu eşti de acord cu termenii şi condiţiile de faţă, nu te înregistra şi nu utiliza serviciile oferite prin acest site.

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând şi fără notificare prealabilă:
- termenii şi condiţiile de faţă;
- aspectul, opţiunile, facilităţile site-ului.

Recomandăm citirea cu regularitate a prezentei pagini, pentru a fi la curent cu ultimele modificări.

Pentru a deveni membru, trebuie să completezi în formularul de înscriere câteva date personale obligatorii. Acestea trebuie să fie actuale, clare şi complete. Trebuie să actualizezi aceste date de câte ori intervin modificări. În cazul în care informaţiile furnizate de tine se dovedesc false, incomplete sau depăşite, ne rezervăm dreptul de a-ţi interzice accesul pe site.

Îţi poţi anula contul oricând şi din orice motiv. La rândul nostru, avem dreptul să îţi interzicem accesul oricând şi din orice motiv, fără un avertisment prealabil.

Contul tău este personalizat şi securizat prin parolă. Un cod de activare îţi va fi trimis dupa înscriere la adresa de email pe care ai completat-o în formularul de înscriere. Dacă ai completat o adresă de e-mail falsă, nu vei primi codul şi nu vei putea accesa contul tău de pe site.

Nu trebuie să spui nimănui parola sau să permiţi accesul altui utilizator la cont. De asemenea, te angajezi să nu cedezi sau să vinzi accesul la site prin contul tău.

Eşti singurul responsabil pentru securitatea contului şi parolei, precum şi pentru orice activităţi desfăşurate pe site prin intermediul contului tău. Dacă nu mai ai încredere în siguranţa contului tău, cel mai bine este să îţi schimbi parola.

Devenind membru, eşti de acord că:
- eşti unic şi direct responsabil pentru conţinutul informaţiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri;
- nu vei introduce pe site şi nu vei transmite către alţi membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defăimătoare, ameninţătoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violează în orice fel drepturile părţilor implicate;
- vei utiliza serviciile oferite de site în conformitate cu regulamentul;
- nu vei include în profilul tău public informaţii confidenţiale despre alte persoane;
- nu vei introduce pe site fotografii care conţin informaţii confidenţiale sau care au copyright;
- nu vei folosi site-ul pentru a face reclamă în scopul cumpărării sau vânzării de produse, servicii sau în orice alte scopuri;
- nu vei insinua că anumite informaţii introduse de tine pe site sunt furnizate de noi, fără a avea acordul nostru prealabil;
- nu vei culege şi păstra informaţii despre alţi utilizatori, indiferent de scopul urmărit, fără acordul lor prealabil;
- nu vei şterge informaţiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site;
- nu vei introduce pe site şi nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care conţin viruşi, fişiere sau programe menite să întrerupă, să distrugă sau să limiteze funcţionarea hard/soft a site-ului;
- nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmărit;
- eşti singurul răspunzator de relaţiile tale cu ceilalţi utilizatori.
Administratorii site-ului îşi rezervă dreptul, dar fără a avea obligaţia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.

Opiniile, sfaturile, declaraţiile, ofertele sau orice alte informaţii existente aparţin în exclusivitate utilizatorului care le-a introdus.
Acesta este singurul răspunzător pentru veridicitatea lor.
Echipa site-ului nu garantează că aceste informaţii sunt reale, clare sau folositoare şi nici nu este responsabilă pentru opiniile exprimate de membrii site-ului.
De asemenea, nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau neplăceri cauzate unor membri care s-au bazat pe aceste informaţii.

Este posibil ca alţi membri să introducă pe site sau să îţi transmită materiale jignitoare, agresive sau obscene.
De asemenea, este posibil ca alţi utilizatori să obţină informaţii confidenţiale despre tine şi să le folosească pentru a te hărţui sau jigni.
Echipa site-ului nu este responsabilă pentru decizia ta de a dezvălui anumite informaţii personale pe site.
Te sfatuim să selectezi cu grijă informaţiile pe care le pui la dispoziţia celorlalţi membri.

Administratorii site-ului îşi rezervă dreptul, dar nu au obligaţia, de a ţine o evidenţă a tuturor materialelor introduse pe site.
De asemenea, avem dreptul, dar nu şi obligaţia, să ştergem orice material care încalcă prezentele condiţii.
Fiecare membru în parte este singurul responsabil pentru conţinutul materialelor introduse de el pe site şi pentru conţinutul mesajelor private.

Toţi utilizatorii trebuie să respecte drepturile de proprietate şi intimitate ale celorlalţi membri.
Odată cu introducerea pe site a unui material, garantezi că ai drept de proprietate asupra lui sau că ai aprobare din partea proprietarului.
În cazul fotografiilor introduse de tine pe site, prin prezentul acord accepţi să ne cedezi dreptul de copyright asupra lor.
In cazul în care constaţi că o copie a unui material personal este disponibilă pe site fără acordul tău sau că a fost încălcată legea copyright-ului, te rugăm să ne informezi menţionând:
- o descriere a materialului respectiv;
- unde poate fi găsit pe site;
- adresa, telefonul şi adresa ta de e-mail.

Site-ul oferă serviciile ca atare şi nu oferă nici un fel de garanţie pentru:
- securitatea utilizatorilor site-ului;
- eventualele erori, întreruperi sau pierderea conexiunii;
- eventualele nemulţumiri legate de aspectul şi functionarea site-ului;
- eventuale pierderi de informaţii.

Respectarea prezentului regulament este obligatorie pentru toţi utilizatorii, fără excepţie.
Orice încălcare a acordului este sancţionată în funcţie de decizia noastră şi poate conduce oricând la anularea contului şi la interzicerea accesului pe site.